Εκτύπωση

08 Απριλίου 2020: Ειδικά Θέματα Δικαίου της Μόδας

Κατηγορία: Σεμινάρια

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Ειδικά Θέματα Δικαίου της Μόδας», στις 08/04/2020, ημέρα Τετάρτη, και ώρες 16:00-21:00.

 

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μανεκέν, σχεδιαστές μόδας, επιχειρηματίες και εργαζομένους στη βιομηχανία της μόδας και του στολισμού, περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες, δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, δικαστές και  στελέχη της  Δημόσιας Διοίκησης.

 

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση και η επιμόρφωση σε επίκαιρα θέματα του Δικαίου της Μόδας, σε επίπεδο νομοθεσίας, διοικητικής πρακτικής, συμβάσεων και νομολογίας.  

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

1. Δίκαιο Περιβάλλοντος και μόδα με έμφαση στο ζήτημα του εμπορίου της γούνας

2. Δίκαιο Κλιματικής Αλλαγής και Χάρτες δέσμευσης στον τομέα της μόδας

3. Nομικό καθεστώς των μανεκέν

4. Πνευματικά δικαιώματα στον τομέα της μόδας

5. Δίκαιο σημάτων και έργα μόδας

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Αντώνιος Μανιάτης

Ο Αντώνιος Μανιάτης είναι Δικηγόρος στον ‘Αρειο Πάγο, Δ. Ν. και Διδάσκων της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με πλούσια διδακτική εμπειρία στο Δίκαιο της Μόδας σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. ‘Εχει επίσης εκτεταμένο  ερευνητικό έργο και πολλές δημοσιεύσεις στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γερμανικά σε αυτόν τον κλάδο του δικαίου. 

 

Παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση του σεμιναρίου για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και τις σχετικές προθεσμίες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Παρακαλείσθε για την έγκαιρη αίτηση συμμετοχής σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 Για περισσότερες πληροφορίες επί του σεμιναρίου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103623506, ώρες 09:30-17:30, ή αποστείλατε e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok