Εκτύπωση

The Future of Healthcare in Greece

Κατηγορία: Συναντήσεις-ΗμερίδεςΤο Συνέδριο πραγματοποιείται την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, την International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research, τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας .

 

Το Συνέδριο πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά και αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο forum για τις πολιτικές υγείας στη χώρα μας. Το φετινό Συνέδριο εστιάζει στις μεγάλες προκλήσεις των εθνικών συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, υπό το πρίσμα και του κρίσιμου προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Οι μεγάλες προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το Σύστημα Υγείας, η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του σε περίοδο παρατεταμένης ύφεσης και η οργάνωση και χρηματοδότησή του αποτελούν επίσης καίρια ζητήματα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok