Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 676
Εκτύπωση

Δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρία. Από την κατοχύρωση στην εφαρμογή

Κατηγορία: Συναντήσεις-Ημερίδες

Χρόνος: Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008, 18:00-21:00
Τόπος: Αμφιθέατρο Μεγάρου Διοικητού Θεοδώρου Καρατζά (Αιόλου 82-84)
Γλώσσες: Ελληνικά


Στο πλαίσιο της εκδοτικής δραστηριότητας του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, τον Ιανουάριο του 2006 κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος του έργου: "Νομοθεσία για τα άτομα με αναπηρίες" (εκδ. Αντ. Ν. Σάκκουλα), στον οποίο περιλαμβάνεται το σύνολο της σχετικής νομοθεσίας στο πεδίο της κοινωνικής πρόνοιας. 

Το προηγούμενο εξάμηνο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του έργου με την έκδοση τριών επιπλέον τόμων, με τους οποίους καλύπτεται το σύνολο της νομοθεσίας για τα άτομα με αναπηρίες με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" (Μέγας Χορηγός), της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Επ' ευκαιρία της έκδοσης αυτής το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα: "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. Από την κατοχύρωση στην εφαρμογή", την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 και ώρα18:00-21:00, στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Διοικητού Θεοδώρου Καρατζά (Αιόλου 82-84). 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Στην εκδήλωση θα υπάρχει διερμηνεία ελληνικής νοηματικής γλώσσας

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok