Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 676
Εκτύπωση

Η μεταρρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης. Ευρωπαϊκή εμπειρία και ελληνικά διλήμματα

Κατηγορία: Συναντήσεις-Ημερίδες

Χρόνος: Παρασκευή 4 Απριλίου 2008
Τόπος: ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20)
Γλώσσες: Ελληνικά - Αγλλικά


Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 17:30-20:00 στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) με θέμα: 

«Η μεταρρύθμιση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ευρωπαϊκή εμπειρία και ελληνικά διλήμματα» 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμπλουτιστεί ο επιστημονικός διάλογος όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο και των εξελίξεων στον ευρωπαϊκό χώρο. 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κρεμαλής, ο Επιστημονικός Σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Γιώργος Ρωμανιάς και οι διεθνούς φήμης Καθηγητές Danny Pieters και Paul Schoukens από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν (Βέλγιο), οι οποίοι θα μιλήσουν για τις προκλήσεις των συστημάτων κοινωνικής προστασίας στις ευρωπαϊκές χώρες και τις σύγχρονες τάσεις. 
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok