ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

Κατηγορία: Το Κέντρο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση» για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Σκοπός του Προγράμματος είναι να παράσχει τη δυνατότητα για διεπιστημονική προσέγγιση, εμβάθυνση και εξειδίκευση στη γνωστική ενότητα που συγκροτείται από τα γνωστικά αντικείμενα/πεδία του Δημοσίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της Πολιτικής Θεωρίας, της Πολιτικής Επιστήμης, των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και άλλα αντικείμενα που εντάσσονται στο ευρύτερο πεδίο των Πολιτικών Επιστημών.

 

 • Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
 • Η έναρξη των μαθημάτων είναι το Φθινόπωρο του 2017 (Οκτώβριος 2017)
 • Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική.
 • Η διάρκεια του προγράμματος είναι κατ’ ελάχιστον 18 μήνες


Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 1. Ακαδημαϊκά Προσόντα: Προπτυχιακός τίτλος σπουδών Νομικής, Πολιτικών Επιστημών ή/και Δημόσιας Διοίκησης, Διεθνών ή/και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Διεθνών Σχέσεων ή άλλου συναφούς αντικειμένου.
 2. Δύο Συστατικές Επιστολές από πρόσωπο που γνωρίζει τον υποψήφιο.
 3. Προσωπική Δήλωση: Μια επιστολή στην οποία θα αναφέρονται οι επιμέρους ικανότητες και δυνατότητες του υποψηφίου, το βιογραφικό του, καθώς επίσης οι προσδοκίες του από το πρόγραμμα και ο τρόπος με τον οποίο θα τον βοηθήσει στην προσωπική ανέλιξη και την ανάπτυξη της καριέρας του.

 

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στο ΠΜΣ, οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 τα ακόλουθα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. :

 1. Συμπληρωμένη αίτηση (επισυνάπτεται)
 2. Αντίγραφα πτυχίων ή βεβαίωση από το γραφείο σπουδών του Πανεπιστημίου του, όπου θα αναφέ­ρεται η (αναμενόμενη) ημερομηνία αποφοίτησής του
 3. Δύο συστατικές επιστολές από ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς παράγοντες
 4. Αντίγραφα δημοσιεύσεων ή ανακοινώσεων αν υπάρχουν
 5. Αντίγραφα ενισχυτικών στοιχείων όπως διακρί­σεις, εξετάσεις, επαγγελματική εμπειρία κλπ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος πατώντας ΕΔΩ ή  να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στo email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά στα: 00357 22841528 ή 8011002345 ή  30 210 6748293

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DL-Application-Form-GR (1).pdf)Αίτηση[ ]947 Kb
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok